IPP1 og IPP2

Mens du er her på pladsen har du mulighed for at deltage i et kursus.

 

Er I en gruppe der gerne vil have et kursus sammen, så kontakt
Kurt Østermark for mulighederne:

Mobil 2941 2493 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Havkajakkursus IPP 1

Dette er havkajakkurset for dig, der gerne vil finde ud af, om kajakroning er noget for dig og samtidig have et par sjove og hyggelige timer på vandet under kyndig vejledning.

Kurset varer 4 timer og er en fantastisk intro til IPP systemet.

Undervejs på kurset arbejder vi med wet exit og svæmning med kajakker, så vi er helt trykke ved en evt. kæntring. Dertil kommer introduktion til de basale kajak padletag, som muliggøre fornuftig manøvrering af kajakken og jeg lægger vægt på at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø.

Det er min ambition at gøre dig tryg ved havkajakken, pagajen og vandet, og at du tager hjem med inspiration og lyst til mere. Det kræver ingen forudsætning for at deltage, ud over at du skal kunne svømme. Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr, badesko eller neoprensko. Jeg sørger for havkajakker, våddragt, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr, samt lidt kaffe at varme os på under kurset.

Pris pr deltager:  kr. 595,00
 (Max 8 deltager - Min 4 deltagere)

Havkajakkursus IPP 2

Kajak IPP 2 er kursus i havkajak er målrettet dig, der vil lære at sejle havkajak på sikker og forsvarlig vis. Jeg gennemgår alt det nødvendige på en sikker og tryg måde, og det kræver ingen forudsætninger at deltage, ud over at du skal kunne svømme.

På et IPP2 2 kursus lærer du de grundlæggende ro- og redningsteknikker, så du er i stand til at hjælpe dig selv og andre ved en kæntring. Jeg fokuserer også på korrekt roteknik og skadesforebyggende roning, så du får mest muligt ud af turen. Øvelserne foregår under trygge forhold og kyndig instruktion. Et IPP 2 kursus vil give dig basisviden om kajaksejlads og gøre dig i stand til at ro havkajak i kystnært farvand.

På kurset arbejder vi med: 

  • Vandtilvænning
  • Ind- og udstigning
  • Roteknik
  • Styretag
  • Søsikkerhed
  • Lavt støttetag
  • Kammeratredning
  • Selvredning

    Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr, badesko eller neoprensko. Jeg sørger for havkajakker, våddragt, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr, samt lidt kaffe at varme os på under kurset.

Evt. overnatning på campingpladsen samt forplejning er ikke inkluderet i prisen.

Kurset afvikles over 2 sammenhængende dage. Begge dage fra 9-16.

Pris pr deltager: kr. 1.795,00
Deltagerantal: max 8,  min 4 

 

kajak billede

Back to top